Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, anterieure overeenkomst met betrekking tot het bestemmingsplan De Gloep te Exloo

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, anterieure overeenkomst met betrekking tot het bestemmingsplan De Gloep te Exloo

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn maakt op grond van artikel 6.24, lid 3 en 4 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat zij op 15 september 2020 een anterieure overeenkomst ex artikel 6.4a Wro, heeft gesloten in het kader van de omgevingsvergunningaanvraag voor het realisatie van het bestemmingsplan De Gloep in Exloo.In de overeenkomst zijn o.a. afspraken gemaakt over de betaling van eventuele planschade en over het verhaal van kosten voor de aanleg van openbare voorzieningen.Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo