Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Recreatie

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Bebingheplein, Schoolstraat, het organiseren van een kerstmarkt, (verleend 3/12)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Recreatie verleend in Borger-Odoorn op het adres SchoolstraatSchoolstraat in ExlooExloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Bebingheplein, Schoolstraat, het organiseren van een kerstmarkt, (verleend 3/12)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is deze vergunning verleend. U kunt deze vergunning inzien in het Klantcontactcentrum. Exloo Bebingheplein, Schoolstraat, vergunning verleend voor het organiseren van een kerstmarkt op vrijdag 12 december 2014 van 18.00 uur tot 21.00 uur. Tijdelijke verkeersmaatregelen Tijdens de Kerstmarkt op 12 december 2014 zal van 18.00 uur tot 21.00 uur het gedeelte van de Schoolstraat vanaf de Zuiderhoofdstraat tot aan de kruising Hofakkersweg/Badhuisweg afgesloten worden voor het doorgaand verkeer. Bezwaarmogelijkheden Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo