Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Brink, Hoofdstraat, Zuiderhoofdstraat en Schoolstraat, het organiseren van het Schaapscheerdersfeest en jaarmarkt, (aanvraag)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Schoolstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Brink, Hoofdstraat, Zuiderhoofdstraat en Schoolstraat, het organiseren van het Schaapscheerdersfeest en jaarmarkt, (aanvraag)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Datum ontvangst: 31 januari 2017Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat deze vergunning is aangevraagd.U kunt de aanvraag inzien in het Klantcontactcentrum.ExlooBrink, Hoofdstraat, Zuiderhoofdstraat en Schoolstraat, aanvraag het organiseren van het Schaapscheerdersfeest en jaarmarkt op zaterdag 3 juni 2017.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo