Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Diverse wegen, het organiseren van de Schutrups Run en Bike Event, (verleend 31/08)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Hoofdstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Diverse wegen, het organiseren van de Schutrups Run en Bike Event, (verleend 31/08)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is deze vergunning verleend.U kunt deze vergunning inzien in het Klantcontactcentrum.ExlooDiverse wegen, vergunning verleend voor het organiseren van de Schutrups Run en Bike Event op zondag 25 september 2016 van 08.00 uur tot 18.00 uur.Tijdelijke verkeersmaatregelenBurgemeester en wethouders hebben besloten tot het instellen van tijdelijke verkeersmaatregelen op zondag 25 september 2016 van 06.00 uur tot 20.00 uur:-het afsluiten van de Zuiderhoofdstraat te Exloo vanaf nummer 1 tot nummer 21;-het afsluiten van de Hoofdstraat te Exloo vanaf nummer 49 tot nummer 73;-het afsluiten van de Schoolstraat te Exloo.Gedurende de afsluitingen zal er een omleidingsroute worden ingesteld. Deze omleidingsroute gaat via de Polweg – Oude Kampweg – Veldakkersweg.BezwaarmogelijkhedenBelanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo