Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Recreatie

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo en Odoorn, Diverse wegen, het organiseren van een Geopark Culinaire Flintentocht, (verleend 25/02)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Recreatie verleend in Borger-Odoorn op het adres HoofdstraatValtherweg in OdoornExloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo en Odoorn, Diverse wegen, het organiseren van een Geopark Culinaire Flintentocht, (verleend 25/02)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is deze vergunning verleend. U kunt deze vergunning inzien in het Klantcontactcentrum. Exloo en Odoorn Diverse wegen, vergunning verleend voor het organiseren van een Geopark Culinaire Flintentocht op zondag 31 mei 2015 van 13.00 uur tot 17.00 uur met muziek op het plein bij Hotel Restaurant De Oringermarke en Theehuis Poolshoogte in Odoorn. Bezwaarmogelijkheden Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo