Search
Close this search box.

Aanvraag Huisvesting | Bouwen en verbouwen

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Oude Kampweg 12, 7875 CB (verleend).

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Huisvesting | Bouwen en verbouwen verleend in Borger-Odoorn op het adres Oude Kampweg in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Oude Kampweg 12, 7875 CB (verleend).

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Exloo, Oude Kampweg 12 7875 CB, (verleend) Omgevingsvergunning Datum besluit: 23 juni 2014. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat de volgende omgevingsvergunningen zijn verleend: Exloo Oude Kampweg 12, 7875 CB Het realiseren van een praktijkruimte/kantoor aan huis Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen deze beslissingen binnen zes weken na verzending van de vergunning een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo