Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Valtherweg 27a, het organiseren van Internationale Menwedstrijden, (verleend 27/02)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Valtherweg in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Valtherweg 27a, het organiseren van Internationale Menwedstrijden, (verleend 27/02)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is deze vergunning verleend.U kunt deze vergunning inzien in het Klantcontactcentrum.ExlooValtherweg 27a, vergunning verleend voor het organiseren van Internationale Menwedstrijden van woensdag 28 maart 2018 tot en met zondag 1 april 2018.Tijdelijke verkeersmaatregelenBurgemeester en wethouders hebben besloten tot het instellen van tijdelijke verkeersmaatregelen van woensdag 28 maart 2018 tot en met zondag 1 april 2018:-het plaatsen van matrixborden “met matig uw snelheid” en het plaatsen van borden ten behoeve van snelheidsreductie (60 km/uur) van gemotoriseerd verkeer tussen de Oude Dijk te Exloo en de Zoersedijk te Exloo;-het instellen van een parkeer- en stopverbod langs de Valtherweg tussen de Oude Dijk te Exloo en de Zoersedijk te Exloo.BezwaarmogelijkhedenBelanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo