Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuiderhoofdstraat 13, het organiseren van een feestweek ten behoeve van het 100-jarig bestaan van Schutrups, Z2023-019567 (aanvraag)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Zuiderhoofdstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuiderhoofdstraat 13, het organiseren van een feestweek ten behoeve van het 100-jarig bestaan van Schutrups, Z2023-019567 (aanvraag)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Datum ontvangst: 28 juli 2023Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat deze vergunning is aangevraagd.U kunt de aanvraag inzien in het Klantcontactcentrum.ExlooZuiderhoofdstraat 18, 7875 BXhet organiseren van een feestweek ten behoeve van het 100-jarig bestaan van Schutrups (Z2023-019567)

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo