Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuiderhoofdstraat 13, Kennisgeving incidentele festiviteiten.

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Zuiderhoofdstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuiderhoofdstraat 13, Kennisgeving incidentele festiviteiten.

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders heeft op grond van artikel 4:3 Algemene plaatselijke verordening (Apv) een kennisgeving ontvangen van Schutrups Schoenen, Zuiderhoofdstraat 13, 7875 BW Exloovoor het ten gehore brengen van muziek op zaterdag 3 september 2016 van 17.00 uur tot zondag 4 september 2016 0.30 uur.Zienswijzen/bezwaar/beroep Het is niet mogelijk een inspraakreactie te geven, bezwaar te maken of beroep in te stellen. De kennisgeving kan bij de balie van de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving worden ingezien.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo