Search
Close this search box.

Aanvraag Huisvesting | Bouwen en verbouwen

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuiderhoofdstraat 6 en 8, het schilderen van binnen en buiten incl. aanbrengen vloer en tegelwerk (aanvraag).

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Huisvesting | Bouwen en verbouwen verleend in Borger-Odoorn op het adres Zuiderhoofdstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuiderhoofdstraat 6 en 8, het schilderen van binnen en buiten incl. aanbrengen vloer en tegelwerk (aanvraag).

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Aanvragen Omgevingsvergunning WABO Reguliere procedure Datum ontvangst: 08-05-2015 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat de volgende aanvragen omgevingsvergunningen zijn ontvangen: Exloo Zuiderhoofdstraat 6 en 8 , 7875BX, het schilderen van binnen en buiten incl. aanbrengen vloer en tegelwerk, 679-2015

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo