Search
Close this search box.

Aanvraag Huisvesting | Bouwen en verbouwen

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Zuideinde 36 te Exloo, plaatsen van een reclamebord(besluit verlengen beslistermijn).

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Huisvesting | Bouwen en verbouwen verleend in Borger-Odoorn op het adres Zuideinde in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Zuideinde 36 te Exloo, plaatsen van een reclamebord(besluit verlengen beslistermijn).

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Be sluit verlenging beslistermijn o mgevingsvergunning Datum besluit: 17 juni 2015 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat de beslistermijn van onderstaande omgevingsvergunningen is verlengd met 6 weken tot 19 augustus 2015. Exloo, Zuideinde 36 , 7875 CD (zaak 577-2015) Bezwaarmogelijkheden Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo