Search
Close this search box.

Aanvraag Huisvesting | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADOmgevingsvergunning – ontvangst aanvraag: het brandveilig gebruiken van het pand., Zuiderhoofdstraat 8 te Exloo

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Huisvesting | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Zuiderhoofdstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADOmgevingsvergunning – ontvangst aanvraag: het brandveilig gebruiken van het pand., Zuiderhoofdstraat 8 te Exloo

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Omgevingsvergunning – ontvangst aanvraagZaak: Z2024-005659Ontvangen op: 19 maart 2024Locatie: Zuiderhoofdstraat 8 te ExlooProjectomschrijving: het brandveilig gebruiken van het pand.Bij team KCC - Ontwikkeling is deze melding binnen gekomen. Het betreft een melding op grond van het Besluit bouwwerken leefomgeving. De melding kan worden ingezien gedurende de openingstijden van het Klantcontactcentrum van de gemeente Borger-Odoorn, bij de afdeling KCC – Ontwikkeling, cluster Omgeving, Hoofdstraat 50 te Exloo.Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo