Search
Close this search box.

Vacature Lasser omgeving Emmen

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Lasser omgeving Emmen in Exloo? ABC Professionals is dan naar jou op zoek. De vacature van Lasser is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 05-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Lasser
Branche Techniek, Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Lasser omgeving Emmen? Je kunt contact opnemen met A. van der Bij op het telefoonnummer 06-81405145 of per e-mail via sollicitatie@abc-professionals.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Lasser omgeving Emmen ABC Professionals 06-06-2024

Andere vacatures