Search
Close this search box.

Vacature Projectleider Gebiedsontwikkeling

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Gebiedsontwikkeling in Exloo? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Gebiedsontwikkeling is beschikbaar per 08-04-2024 tot en met 07-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Gebiedsontwikkeling
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 6500
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Gebiedsontwikkeling? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via loes.oldejans@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Projectleider Gebiedsontwikkeling Maandag 08-04-2024

Andere vacatures