Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Schoonmaakmedewerker

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Schoonmaakmedewerker in Exloo? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Interieurverzorger Huishouden is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Interieurverzorger Huishouden
Branche Facilitaire dienstverlening
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 13
Uren p/w 14 – 14
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Schoonmaakmedewerker? Je kunt contact opnemen met Melissa Geertjes & Chantal Meijerink Melissa Geertjes & Chantal Meijerink op het telefoonnummer 0591-650500 of per e-mail via Emmen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Schoonmaakmedewerker Randstad 29-05-2024

Andere vacatures