Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Teammanager Industrie die mensen meeneemt in groei en ontwikkeling

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Teammanager Industrie die mensen meeneemt in groei en ontwikkeling in Exloo? Wedeka Bedrijven is dan naar jou op zoek. De vacature van Zakelijk Leider Gezelschap Voor Podiumkunsten is beschikbaar per 20-05-2024 tot en met 18-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Zakelijk Leider Gezelschap Voor Podiumkunsten
Branche Industrie, Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 5900
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 75
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Teammanager Industrie die mensen meeneemt in groei en ontwikkeling ? Je kunt contact opnemen met Daphne Camphuisen op het telefoonnummer 31599692000 of per e-mail via dcamphuisen@wedeka.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Teammanager Industrie die mensen meeneemt in groei en ontwikkeling Wedeka Bedrijven 20-05-2024

Andere vacatures