Search
Close this search box.

Vacature Technicus Werktuigbouw

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Technicus Werktuigbouw in Exloo? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Technicus Elektromechanica is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technicus Elektromechanica
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3800 – 4200
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Technicus Werktuigbouw? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via emmen@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Technicus Werktuigbouw Pro Industry 16-05-2024

Andere vacatures