Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrijwilliger Tolk Vertaler Arabisch ter Ondersteuning

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrijwilliger Tolk Vertaler Arabisch ter Ondersteuning in Exloo? Stichting Welzijn Westerwolde is dan naar jou op zoek. De vacature van Vertaler is beschikbaar per 08-05-2024 tot en met 07-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vertaler
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vrijwilliger
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 8 – 8
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrijwilliger Tolk Vertaler Arabisch ter Ondersteuning? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Vrijwilliger Tolk Vertaler Arabisch ter Ondersteuning Stichting Welzijn Westerwolde 08-05-2024

Andere vacatures