Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Weekend & Vakantiekracht Horeca

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Weekend & Vakantiekracht Horeca in Exloo? Wildlands Adventure Zoo Emmen is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Bediening is beschikbaar per 11-06-2024 tot en met 10-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Bediening
Branche Sport/Recreatie/Toerisme
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Weekend & Vakantiekracht Horeca? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Weekend & Vakantiekracht Horeca Wildlands Adventure Zoo Emmen 11-06-2024

Andere vacatures