Search
Close this search box.

Vacature Zaterdagkracht Coop - €13,28

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zaterdagkracht Coop - €13,28 in Exloo? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Orderpicker is beschikbaar per 08-04-2024 tot en met 07-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Orderpicker
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 8
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zaterdagkracht Coop - €13,28? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mkbhoogeveen@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Zaterdagkracht Coop – €13,28 Timing 08-04-2024

Andere vacatures