Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Accountmanager buitendienst radioreclame

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Accountmanager buitendienst radioreclame in Exloo? Simone FM & HITZZZ!! is dan naar jou op zoek. De vacature van Accountmanager Binnendienst is beschikbaar per 04-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Accountmanager Binnendienst
Branche Media/Uitgeverijen/TV
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Freelance
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 20 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Accountmanager buitendienst radioreclame? Je kunt contact opnemen met Bert Vos op het telefoonnummer 31851143900 of per e-mail via sales@simonefm.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Accountmanager buitendienst radioreclame Simone FM & HITZZZ!! 04-06-2024

Andere vacatures