Search
Close this search box.

Rijschool Exloo

Bekijk hier het aanbod van alle rijscholen in Exloo. Ben je op zoek naar autorijlessen, rijlessen voor de motor of voor de vrachtwagen? Lees in onderstaand overzicht bij welke rijschool je terecht kunt voor jouw gewenste rijbewijs.

Rijscholen in Exloo

Je mag tegenwoordig al voor je 18e verjaardag starten met rijlessen. Als je 16,5 jaar bent kan je al beginnen met je rijlessen en vanaf je 17e mag je al afrijden! Je mag daarna onder begeleiding autorijden, van iemand die 27 jaar of ouder is én minimaal 5 jaar rij ervaring heeft. Vanaf je 18e mag je vervolgens alleen de auto in stappen. 

In Exloo en de omgeving zijn diverse rijscholen te vinden. De meest bekende is natuurlijk de ANWB rijschool. Rijinstructeurs van de ANWB rijscholen worden uitstekend beoordeeld, jouw wensen staan altijd centraal en de diverse lespakketten zijn scherp geprijsd. 

Het is altijd verstandig om de diverse rijscholen in Exloo te vergelijken met elkaar. Zo zie je de prijs per les maar ook welke pakketten ze verkopen. En heel handig, je kan het slagingspercentage bekijken. 

Wij adviseren ook om altijd te gaan lessen bij een rijschool die aangesloten is bij Bovag. Dan geeft je net wat meer zekerheid. De lesauto’s zijn nieuw en uitstekend onderhouden en je bent goed verzekerd tijdens het rijden. Daarnaast hebben alle BOVAG rij-instructeurs een VOG op zak. Mocht je rijschool door omstandigheden failliet gaan, is jouw vooruitbetaalde lesgeld wel veilig.

Je kan bij de diverse rijscholen terecht voor autorijlessen, maar ook voor motor, vrachtwagen, of misschien wil je wel leren om met een aanhanger te rijden. Zoek een rijschool uit die de lessen aanbiedt waarnaar jij op zoek bent. 
Ben je al lange tijd in het bezit van een rijbewijs, maar heb je al jaren geen auto meer gereden? Of vind je het spannend om weer te gaan rijden na een lange tijd niet gereden te hebben? Neem dan een paar opfrislessen bij een rijschool. Zo ga je weer met vertrouwen de weg op! 

Mist jouw rijschool?

Staat jouw rijschool Exloo niet in ons overzicht? Laat dit dan weten aan ons