Search
Close this search box.

Vacature Baliemedewerker Belastingdienst

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Baliemedewerker Belastingdienst in Exloo? Driessen is dan naar jou op zoek. De vacature van Informatiebaliemedewerker is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Informatiebaliemedewerker
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2506 – 3091
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 13
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Baliemedewerker Belastingdienst? Je kunt contact opnemen met - Driessen Helmond Flexcenter op het telefoonnummer 050-2070011 of per e-mail via belastingdienst@driessen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Baliemedewerker Belastingdienst Driessen 24-05-2024

Andere vacatures