Search
Close this search box.

Vacature Customer Service Officer

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Customer Service Officer in Exloo? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Medewerker Klantenservice is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Medewerker Klantenservice
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 22 – 22
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Customer Service Officer? Je kunt contact opnemen met Melissa Geertjes & Chantal Meijerink Melissa Geertjes & Chantal Meijerink op het telefoonnummer 0591-650500 of per e-mail via Emmen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Customer Service Officer Randstad 27-05-2024

Andere vacatures