Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Docent NT2 Inburgering Z-Route en B1-route

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Docent NT2 Inburgering Z-Route en B1-route in Exloo? Kennis, Marketing & Media Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van 2353 is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 06-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel 2353
Branche ICT
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 12 – 32
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Docent NT2 Inburgering Z-Route en B1-route? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Docent NT2 Inburgering Z-Route en B1-route Kennis, Marketing & Media Groep 07-05-2024

Andere vacatures