Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Enthousiaste en betrokken Trajectbegeleider

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Enthousiaste en betrokken Trajectbegeleider in Exloo? Wedeka Bedrijven is dan naar jou op zoek. De vacature van Gereedschaps- En Matrijzenmaker is beschikbaar per 10-06-2024 tot en met 08-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gereedschaps- En Matrijzenmaker
Branche Industrie, Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2700 – 3780
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 13
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Enthousiaste en betrokken Trajectbegeleider? Je kunt contact opnemen met Daphne Camphuisen op het telefoonnummer 31599692000 of per e-mail via dcamphuisen@wedeka.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Enthousiaste en betrokken Trajectbegeleider Wedeka Bedrijven 10-06-2024

Andere vacatures