Search
Close this search box.

Vacature Financieel Medewerker, vast dienstverband

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Financieel Medewerker, vast dienstverband in Exloo? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Financieel Medewerker is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financieel Medewerker
Branche Banken/Financiële dienstverlening
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3300 – 3300
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Financieel Medewerker, vast dienstverband? Je kunt contact opnemen met Nina Spijkerman Nina Spijkerman op het telefoonnummer 06 82 16 40 98 of per e-mail via financieel.noordoost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Financieel Medewerker, vast dienstverband Randstad 27-05-2024

Andere vacatures