Search
Close this search box.

Aanvraag Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, het organiseren van diverse Toeristenmarkten in 2014, (verleend)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Schoolstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, het organiseren van diverse Toeristenmarkten in 2014, (verleend)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is deze vergunning verleend. Exloo Schoolstraat, op de Brink, Hofakkersweg en een gedeelte van de Badhuisweg (vanaf de Schoolstraat tot Badhuisweg 4 , vergunning verleend voor Toeristenmarkt op 11 mei, 15 juni, 10 juli, 13 juli, 17 juli, 24 juli, 31 juli, 7 augustus, 10 augustus, 14 augustus, 21 augustus, 30 augustus, 31 augustus, 21 september 2014 van 09.00 uur tot 18.00 uur. Tijdelijke verkeersmaatregel Tijdens deze data zal de Schoolstraat, Hofakkersweg en een gedeelte van de Badhuisweg (vanaf de Schoolstraat tot Badhuisweg 4) in Exloo van 08.00 uur tot 19.00 uur worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Bezwaarmogelijkheden Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo