Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Ontwerp Bestemmingsplan Buitengebied, Valtherweg 37 te Exloo.

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening verleend in Borger-Odoorn op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Ontwerp Bestemmingsplan Buitengebied, Valtherweg 37 te Exloo.

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, Valtherweg 37 te Exloo’ van 10 september tot en met 21 oktober 2015 ter inzage ligt. In dit plan worden de bestaande voorzieningen en functies vastgelegd. Daarbij wordt een receptieruimte ingericht in de bestaande werkloods evenals het gebruik van het centrumgebouw als 'slechtweer'voorziening, met op de verdieping 12 kamers voor recreatief nachtverblijf. Tevens wordt het bestaande campingterrein aan de oostzijde uitgebreid. Het bestaande aantal van 60 kampeerplaatsen blijft daarbij gelijk, maar er wordt de mogelijkheid geboden om ruimer te kamperen. Het bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.1681.00BP0034-OW01 of in het Klantcontactcentrum. Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum. Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo