Search
Close this search box.

Aanvraag Natuur en milieu | Natuur- en landschapsbeheer

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Polweg, Folkloredag “Op de Kloeten”, (verleend)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Natuur en milieu | Natuur- en landschapsbeheer verleend in Borger-Odoorn op het adres Polweg in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Polweg, Folkloredag "Op de Kloeten", (verleend)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is deze vergunning verleend op 25 juni 2015.. U kunt deze aanvraag inzien in het Klantcontactcentrum. Exloo Polweg, vergunning verleend voor Folkloredag "Op de Kloeten" op zondag 17 augustus 2014 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdelijke verkeersmaatregelen Op zondag 17 augustus 2014 van 09.00 uur tot 18.00 uur is er een tijdelijke verkeersmaatregel ingesteld voor het afsluiten van: - de Polweg bij de Hoofdstraat en bij de Zuiderhoofdstraat; - Meerweg bij de Zuiderhoofdstraat; - Zuideresweg (zandweg) bij de Hoofdstraat en de Polweg Bezwaarmogelijkheden Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo