Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Verkeer | Organisatie en beleidCultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Schoolstraat, het afsluiten van de Schoolstraat voor verkeer ten behoeve van de Fiets4Daagse Drenthe

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Verkeer | Organisatie en beleidCultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Schoolstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Schoolstraat, het afsluiten van de Schoolstraat voor verkeer ten behoeve van de Fiets4Daagse Drenthe

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders hebben besloten om medewerking te verlenen aan het instellen van een tijdelijke verkeersmaatregel ten behoeve van het afsluiten van de Schoolstraat te Exloo tussen de Hoofdstraat en de Hofakkersweg op vrijdag 22 juli 2016 van 08.00 uur tot 17.00 uur.BezwaarmogelijkhedenBelanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo