Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Natuur en milieu | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuideinde 2, Melding Activiteitenbesluit, (geaccepteerd)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Natuur en milieu | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Zuideinde in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuideinde 2, Melding Activiteitenbesluit, (geaccepteerd)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat op grond van het Activiteitenbesluit een melding is geaccepteerd:ExlooZuideinde 2, het vervangen van de schuren van een verspaningsbedrijf, (64706-2021)Tegen de melding kunnen geen bezwaren of bedenkingen worden ingebracht. Het betreft hier een wettelijk verplichte bekendmaking. U kunt de melding inzien door een afspraak te maken bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo