Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Huisvesting | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn,Exloo, Zuiderhoofdstraat 20, het verbouwen en uitbreiden van boerderij tot zorgboerderij,(besluit verlengen beslistermijn)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Huisvesting | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Zuiderhoofdstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn,Exloo, Zuiderhoofdstraat 20, het verbouwen en uitbreiden van boerderij tot zorgboerderij,(besluit verlengen beslistermijn)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Besluit verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Datum besluit: 4 januari 2017Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat de beslistermijn van onderstaande omgevingsvergunningen is verlengd met 6 weken tot 15 februari 2017.Exloo,Zuiderhoofdstraat 20, het verbouwen en uitbreiden van boerderij tot zorgboerderij, 3461-2016.BezwaarmogelijkhedenBelanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo