Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Huismeester/Ondersteunend Facilitair Medewerker

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Huismeester/Ondersteunend Facilitair Medewerker in Exloo? Gemeente Stadskanaal is dan naar jou op zoek. De vacature van Huismeester is beschikbaar per 06-05-2024 tot en met 05-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Huismeester
Branche Landbouw/Bosbouw/Visserij
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2288 – 2288
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 13
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Huismeester/Ondersteunend Facilitair Medewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Huismeester/Ondersteunend Facilitair Medewerker Gemeente Stadskanaal 06-05-2024

Andere vacatures