Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Industrieel Reiniger / Schoonmaker

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Industrieel Reiniger / Schoonmaker in Exloo? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Hulpkracht Schoonmaak is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Hulpkracht Schoonmaak
Branche Facilitaire dienstverlening
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 12 – 12
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Industrieel Reiniger / Schoonmaker? Je kunt contact opnemen met Lynn Kramer Lynn Kramer op het telefoonnummer Lynn Kramer of per e-mail via lynn.kramer@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Industrieel Reiniger / Schoonmaker Olympia 03-06-2024

Andere vacatures