Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Mechanical Engineer

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Mechanical Engineer in Exloo? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Mechanical Engineer is beschikbaar per 15-05-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Mechanical Engineer
Branche Industrie, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3700 – 4200
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Mechanical Engineer? Je kunt contact opnemen met Kees Damhof op het telefoonnummer 050-526 88 84 of per e-mail via k.damhof@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Mechanical Engineer Headhuntersteam 15-05-2024

Andere vacatures