Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker Bedrijfskantine

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Bedrijfskantine in Exloo? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Keuken is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Keuken
Branche Horeca
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 25 – 32
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Bedrijfskantine? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mkbhoogeveen@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Medewerker Bedrijfskantine Timing 16-05-2024

Andere vacatures