Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker Technische Dienst

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Technische Dienst in Exloo? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Technische Dienst is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Technische Dienst
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2850 – 2850
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Technische Dienst? Je kunt contact opnemen met Lynn Kramer Lynn Kramer op het telefoonnummer Lynn Kramer of per e-mail via lynn.kramer@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Medewerker Technische Dienst Olympia 16-05-2024

Andere vacatures