Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Operator voor 5 ploegendienst gezocht

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator voor 5 ploegendienst gezocht in Exloo? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Extrusie Operator is beschikbaar per 23-04-2024 tot en met 22-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Extrusie Operator
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 3750
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator voor 5 ploegendienst gezocht? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mitchel.devries@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Operator voor 5 ploegendienst gezocht Pro Industry 23-04-2024

Andere vacatures