Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Technisch Productiemedewerker bij Draka

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Technisch Productiemedewerker bij Draka in Exloo? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Operator Pulpproductie is beschikbaar per 29-04-2024 tot en met 28-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Operator Pulpproductie
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3684 – 3684
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Technisch Productiemedewerker bij Draka? Je kunt contact opnemen met Frank Luisman Frank Luisman op het telefoonnummer 0592-383348 / 06-12051183 of per e-mail via frank.luisman@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Technisch Productiemedewerker bij Draka Tempo-Team 29-04-2024

Andere vacatures