Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vakantiewerk Hulp bij het Huishouden WMO

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Exloo aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vakantiewerk Hulp bij het Huishouden WMO in Exloo? Tangenborgh is dan naar jou op zoek. De vacature van Huishoudelijke Hulp is beschikbaar per 09-04-2024 tot en met 08-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Huishoudelijke Hulp
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 4 – 4
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vakantiewerk Hulp bij het Huishouden WMO? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures exloo
  2. Vakantiewerk Hulp bij het Huishouden WMO Tangenborgh 09-04-2024

Andere vacatures