Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleidHuisvesting | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Buinen, Kanaalstraat en Exloo, hoek Buinerweg-Hoofdstraat, het plaatsen van borden t.b.v. wandelspoor Buinen-Exloo (verleend)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleidHuisvesting | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres KanaalstraatHoofdstraat in ExlooBuinen, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Buinen, Kanaalstraat en Exloo, hoek Buinerweg-Hoofdstraat, het plaatsen van borden t.b.v. wandelspoor Buinen-Exloo (verleend)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Omgevingsvergunning WABO Reguliere procedure Datum besluit: 22 december 2015 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat de volgende omgevingsvergunningen zijn verleend: Buinen Kanaalstraat, Exloo Hoek Buinerweg - Hoofdstraat, het plaatsen van borden t.b.v. wandelspoor Buinen-Exloo, (1684-2015) Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen deze beslissingen binnen zes weken na verzending van de vergunning een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo