Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Buinerweg, perceel gelegen naast de Oude waterzuiveringsinstallatie, het inrichten en ontbranden van een paasvuur (verleend)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Buinerweg, perceel gelegen naast de Oude waterzuiveringsinstallatie, het inrichten en ontbranden van een paasvuur (verleend)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Datum verzending besluit: 27 maart 2023Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat een ontheffing afvalstoffen verbranden buiten een inrichting of vuur te stoken is verleend:ExlooBuinerweg, perceel gelegen naast de oude waterzuiveringsinstallatie het inrichten en ontbranden van een paasvuur (zaaknummer Z2023-004738)U kunt de aanvraag inzien in het Klantcontactcentrum.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo