Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Recreatie

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, De Brink, het organiseren van de jaarlijkse lammetjesdag samen met de wolmarkt, (aanvraag).

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Recreatie verleend in Borger-Odoorn op het adres Hoofdstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, De Brink, het organiseren van de jaarlijkse lammetjesdag samen met de wolmarkt, (aanvraag).

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Datum ontvangst: 12 februari 2015 Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat deze vergunning is aangevraagd. U kunt de aanvraag inzien in het Klantcontactcentrum. Exloo De Brink, aanvraag het organiseren van de jaarlijkse lammetjesdag samen met de wolmarkt op zaterdag 19 april 2015.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo