Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Verkeer | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, deels Hoofdstraat, Zuiderhoofdstraat en Schoolstraat tijdelijke verkeersmaatregel in het kader van het Schaapscheerderfeest 2018

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Verkeer | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres SchoolstraatZuiderhoofdstraat in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, deels Hoofdstraat, Zuiderhoofdstraat en Schoolstraat tijdelijke verkeersmaatregel in het kader van het Schaapscheerderfeest 2018

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

In verband met het schaapscheerderfeest wordt de Schoolstraat en deels de Hoofdstraat en Zuiderhoofdstraat op 19 mei 2018 van 0.7.00 – 18.30 uur afgesloten voor al het verkeer.Deze maatregel kan indien nodig iets korter of langer duren.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo