Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Hoofdstraat, het organiseren van de Kasseienomloop van Exloo op zaterdag 9 maart 2024, Z2023-026647 (aanvraag)

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Hoofdstraat, het organiseren van de Kasseienomloop van Exloo op zaterdag 9 maart 2024, Z2023-026647 (aanvraag)

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Datum ontvangst: 8 december 2023Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat deze vergunning is aangevraagd.U kunt de aanvraag inzien in het Klantcontactcentrum.ExlooHoofdstraat, het organiseren van de Kasseienomloop van Exloo op zaterdag 9 maart 2024 (Z2023-026647)

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo