Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag omgevingsvergunning

  1. Bekendmakingen exloo
  2. Aanvraag omgevingsvergunning: gemeente Borger-Odoorn, Fabrieksstraat 30, 7875AL Exloo, het aanleggen van een uitrit

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een omgevingsvergunning verleend in Borger-Odoorn op het adres in , met daarbij de volgende melding:

Aanvraag omgevingsvergunning: gemeente Borger-Odoorn, Fabrieksstraat 30, 7875AL Exloo, het aanleggen van een uitrit

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Aanvraag omgevingsvergunning Wabo reguliere procedure   Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn deelt mee dat de volgende aanvraag omgevingsvergunning is ontvangen:   Zaak: Z2024-006109 Locatie: Fabrieksstraat 30 7875AL Exloo Projectomschrijving: het aanleggen van een uitrit Datum ontvangst: 25-03-2024   De aanvraag wordt gepubliceerd om belanghebbenden vroegtijdig te informeren. Tegen de aanvraag staan nog geen rechtsmiddelen open zoals het indienen van een bezwaarschrift. Dit is pas mogelijk als er een besluit op de aanvraag is genomen. Het besluit wordt bekendgemaakt in het Gemeenteblad en daarin wordt ook de termijn genoemd waarbinnen een bezwaarschrift kan worden ingediend.   Voor meer informatie over de aanvraag kunt u contact opnemen met ons Klantcontactcentrum via telefoonnummer 14 0591. De aanvraag en de bijbehorende stukken kunnen daarnaast op afspraak worden ingezien. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo