Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Huisvesting | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Valtherweg 36, wijziging omgevingsvergunning

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Huisvesting | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Valtherweg in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Valtherweg 36, wijziging omgevingsvergunning

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Wijziging omgevingsvergunningDatum verzending besluit: 24 januari 2022Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn heeft besloten om een wijziging van ondergeschikte aard van een omgevingsvergunning toe te staan en deelt mee dat aan de volgende wijziging medewerking wordt verleend: ExlooValtherweg 36, wijziging van de positie op de kavel van een drietal recreatiewoningen (99377-2021)Deze wijziging van ondergeschikte aard ziet op een beperkte wijziging waarbij het uiterlijk en de omvang van het bouwplan niet veranderd. De omgevingsvergunning die hiermee is gewijzigd ziet op het realiseren van 43 recreatiewoningen op de locatie Valtherweg 36 in Exloo.Artikel 1.3 van de Algemene wet bestuursrechtDit verzoek is te kwalificeren als een beschikking op aanvraag conform artikel 1.3 van de Algemene wet bestuursrecht. RechtsbeschermingOnderhavig besluit kan worden aangemerkt als een besluit zoals bedoeld in artikel 6:19 van de Algemene wet bestuursrecht. Het betreft een wijziging van ondergeschikte aard ten opzichte van het oorspronkelijke bouwplan. Het reeds ingestelde bezwaar heeft derhalve van rechtswege betrekking op onderhavig besluit. Nieuw bezwaar of beroep is derhalve niet mogelijk.Wij werken op afspraak bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo