Search
Close this search box.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Recreatie

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuideresweg, het organiseren van de folkloredag “Op de Kloeten” (verleend 10/06).

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Cultuur en recreatie | Recreatie verleend in Borger-Odoorn op het adres Zuideresweg in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Exloo, Zuideresweg, het organiseren van de folkloredag "Op de Kloeten" (verleend 10/06).

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is deze vergunning verleend. U kunt deze vergunning inzien in het Klantcontactcentrum. Exloo Zuideresweg, vergunning verleend voor het organiseren van de folkloredag "Op de Kloeten" op zondag 26 juli 2015 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdelijke verkeersmaatregel Burgemeester en wethouders hebben besloten tot het instellen van een tijdelijke verkeersmaatregel op zondag 26 juli 2015 van 07.00 uur tot 21.00 uur: -het afsluiten van de Zuideresweg vanaf de Polweg en de Hoofdstraat te Exloo. Bezwaarmogelijkheden Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo. Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo