Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Natuur en milieu | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen exloo
  2. GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Zuideinde 2 Exloo, Melding Wet milieubeheer

Redactie ExlooOnline.nl

De redactie van ExlooOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Exloo willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Exloo.

Er is een Natuur en milieu | Organisatie en beleid verleend in Borger-Odoorn op het adres Zuideinde in Exloo, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADGemeente Borger-Odoorn, Zuideinde 2 Exloo, Melding Wet milieubeheer

Er is door Borger-Odoorn hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat in het kader van de Wet milieubeheer een melding is geaccepteerd:Zuideinde 2 Exloo, het oprichten van een metaalverspaningsbedrijfDe melding ligt zes weken ter inzage op het gemeentehuis en is te zien het Klantcontactcentrum. Het betreft hier een wettelijk verplichte bekendmaking. Tegen de melding kunnen geen bezwaren of bedenkingen worden ingebracht. Tegen deze melding kunnen geen bezwaren worden ingebracht.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Exloo